tirsdag 30. juli 2019

#6: DJ KRASS




















SOFIENBERG (ϟ): DJ Krass f. Krister Kolstad skal avslutte årets klubbøyasprekk tirsdag NESTE uke, men hen blir allerede å finne i burken i kveld i tospann med Dovile Puzinaite! Og ikke nok med det så har gubben bakt oss en sprekkblanding som alle kan få kose seg med! Hva sieru, Krass?

"Folk har en tendens til å tro at jeg kun liker techno, men der tar de grådig feil! Hvor kjedelig hadde ikke det vært? Livet er ikke noe gøy uten kontraster!🙂"

ϟ: Folk tar grådige hele tida vøtt! Et liv uten kontraster? Nei takk!!

torsdag 30. mai 2019

#5: HELENE RiCKHARD




















THE BIG O (ϟ): Holly Rockhard snakker:

"Det er en blanding av ting jeg har spilt i sprekken og forskjellig annet, sånn omtrent halvparten nytt og gammelt. Siden du oppga stikkordene seigt og psykotisk for mixen ville jeg at den skulle være litt humørsyk og maskinell og narkotisk uten for mye forløsende melodier, men den slutter (så klart) med Frank Duval!"

ϟ: ahhhhhh, lekk

torsdag 2. mai 2019

#4: RELLiØS!! RELLiØS!!

SKOGHEIM (ϟ): i April tok Eirik og Jørgen over med et helsikkes program med første turn BEASTIE JOYCE ENTERTAINMENT PRESENTERER JØRGEN EGELAND´S DEN GYLDNE SPREKK. I påsken bark det laus med religiøst tema og her er hva Eirik hadde å si om denne spesielle påskespesial´n i samtale med Jaegers Mischa Mathys:

"In the easter week we´re gonna do religious music and we got in Raymonds good friend Luis from Beglomeg because he knows a lot about christian funk and rock and that kind of stuff. We´re not going to be doing strictly christian music, it´s going to be religious or religious sounding music in general and of course music about the devil; so I´m going to bring some Darkthrone and Morbid Angel. When it comes to religiously themed music I have a better grasp on stuff when it comes to the devil."

Nyt denne kicker dick spillelisten hvor Gud og Gamle Erik spiller ball med Eirik, Jørgen og Luis!

tirsdag 19. mars 2019

#3: et SPESiALSUG i NiTTiTALLETs THE FALL

SKOGHEIM (ϟ): ahhh, spesialsugserien er i gang og hvilken start! Den Gyldne Sprekks "SPESiALSUG" er en flunkendes ny serie blandinger der seriøse aktører utfører spesielle sug i diverse. Første sug ut: nittitallets The Fall servert ved Beasty Joyce.

ϟ: Dævelsk bra blanding. Åffer er nittitalls The Fall så jækli tøft a, Eirik?

"Ja, blandingen er satt sammen med omhu og tanke om god flyt. Det ikke alle legger merke til er at Fall hadde like gode riffs på nittitallet som i periodene med Brix og Marc Riley, også låter det jo CUTTIN' EDGE den dag i dag med alle disse raffe synthene og computerne - en unik blanding med klassisk Fall sound som låter som noe helt for seg selv der mye trendrock låter veldig som sin periode. Nittitalls Fall låter også datert, men det låter som Fall også. Og det svinger! Dessuten ble det enda mer interessant siden MES ble mer alkoholisert enn noensinne og gruppen gradvis falt helt fra hverandre. I mine øyne er LEVITATE fra '97 gruppens mesterverk. Siste med Hanley og Burns, pluss eneste platen Makken produserte sjæl etter å ha jaget bort den ene profesjonelle produsenten etter den andre. Den låter som å være fanget inni hodet til Mark E Smith, nesten utelukkende forfyllet vrøvl og idioti men det låter helt unikt og har mye kruttsterke riffs og grooves. Ellers syns jeg også den superpolerte Infotainment Scan er skikkelig god, som det er delte meninger om blant tilhengerne. Veldig god easy listening på Shiftwork også, den og den utrolig rotete, bråkete Light User Syndrome er enormt undervurderte. Og midt oppi alt det dansbare har du den rufsete idiotrockplaten Cerebral Caustic, helt ut av left field! Det er en spesielt spennende periode for en gruppe som kun hadde spennende perioder syns jeg. Men nok prat, sleng på blandingen og fyr løs! Jeg har minst ett kutt fra hvert album de ga ut på 90-tallet, med fokus mest på det dansbare og computerheavy (Free Range og A Past Gone Mad, det er topp stemning det!!), men midt inni der har jeg "Bonkers in Phoenix" også, som er en i utgangspunktet normal Brix-ballade MES gjorde helt ugjennomtrengelig i post-production. Sleng på denne blandingen høyt på stereo'n og del pils, sigg og amf med gode venner! Så kan du ta en lytt til hele albumene på din egen tid også, det fortjener de. God helg :)"

ϟ: Ahhhh.... levitate, mann

tirsdag 5. mars 2019

#2: DRAGEBO

cover: Einar Lukerstuen




















OSLO (ϟ): SEROPSAMLiNG- en serie spesialblanda eventyrblandinger for Den Gyldne Sprekk. Her kommer utgave 2 av og med Tom Dragebo. Tom Dragebo blir i tillegg å høre fra burken i kveld på Jaeger fra kl. 2200.

ϟ: Hva sier du, Tom? Få høre nå!

"Den Gyldne Sprekk er en av de aller kuleste klubbkveldene i Oslo. Man kan bare gønne på med seige låter hele kvelden. Jeg ville få med et knippe av de aller chuggieste låtene vi har blæsta der. En herlig blanding av hits, bad ass basslinjer, masse passion, men mest av alt bara kramgoa chuggers!"

ϟ: Lekkert, mann.

lørdag 5. januar 2019

#1: DON LOM

cover: Einar Lukerstuen




















SKOGHEIM (ϟ): Jasså du sprakk på en blanding, ja! Faen ikke feil på årets første laugardag i 2019. Blir vel fort en blanding senere og ratt så da skal det gjøre seg godt med en god doning sirop i magsekken tenker jeg. MFODGS introduserer fra nå av SPREKKBLANDING og først ut til å mekke en feit blanding er Lasse AKA Lars AKA Don Lom Aukrust som også vil bli å høre i hop med sin polare Even Brenden (CHMMR) tirsdag førstkommende i sprekken på Håndjaegern i Oslo.

ϟ: Hva i helsike er det du har drivi med her a, Lars?

"Jeg har prøvd å gjenskape hvordan jeg selv ville spilt en kveld i sprekken på en 50 min-ish mix da. Sprekken iler seg ut i så mange kriker og kroker så jeg forsøker hovedsakelig å plukke fete tunes og dra det opp og ned i tempo og forhåpentligvis holde grooven og få det til å høres nogenlunde naturlig ut med en chuggy vibe, ikke så ulikt hiphop- og funk- DJ-ing faktisk, så var jeskla morro."

ϟ: Lekkert, mann

fredag 4. januar 2019

MFODGS´ blogg for blandinger

Blandinger overalt




















SKOGHEIM (ϟ): Jess, da. Det stemmer. Her kommer det blanding på blanding utover så den som lever får se. Allerede i morgen på selveste laugardagen skal vi få servert en spesialblanding i en serie kalt SEROPSAMLING. Det er rimelig tøffe greier så det er bare å glede seg!

Nyt en gammal blanding så leng!