lørdag 5. januar 2019

#1: DON LOM

cover: Einar Lukerstuen




















SKOGHEIM (ϟ): Jasså du sprakk på en blanding, ja! Faen ikke feil på årets første laugardag i 2019. Blir vel fort en blanding senere og ratt så da skal det gjøre seg godt med en god doning sirop i magsekken tenker jeg. MFODGS introduserer fra nå av SPREKKBLANDING og først ut til å mekke en feit blanding er Lasse AKA Lars AKA Don Lom Aukrust som også vil bli å høre i hop med sin polare Even Brenden (CHMMR) tirsdag førstkommende i sprekken på Håndjaegern i Oslo.

ϟ: Hva i helsike er det du har drivi med her a, Lars?

"Jeg har prøvd å gjenskape hvordan jeg selv ville spilt en kveld i sprekken på en 50 min-ish mix da. Sprekken iler seg ut i så mange kriker og kroker så jeg forsøker hovedsakelig å plukke fete tunes og dra det opp og ned i tempo og forhåpentligvis holde grooven og få det til å høres nogenlunde naturlig ut med en chuggy vibe, ikke så ulikt hiphop- og funk- DJ-ing faktisk, så var jeskla morro."

ϟ: Lekkert, mann

fredag 4. januar 2019

MFODGS´ blogg for blandinger

Blandinger overalt




















SKOGHEIM (ϟ): Jess, da. Det stemmer. Her kommer det blanding på blanding utover så den som lever får se. Allerede i morgen på selveste laugardagen skal vi få servert en spesialblanding i en serie kalt SEROPSAMLING. Det er rimelig tøffe greier så det er bare å glede seg!

Nyt en gammal blanding så leng!